CHP iddialara yanıt veremiyor

CHP, yerel seçimlerde İstanbul için BDP ile ittifak yaptığı yönündeki iddiaları yanıtsız bıraktı. İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ferit İlsever, CHP yönetimine iddiaları sordu. "CHP'nin Sarıgül ile BDP ittifakı, AKP ve PKK'yla ittifaktır" diyen İlsever, çözümün milli güçbirliğinden geçtiğini vurguladı. İlsever, MHP'den milliyetçiliği, CHP'nin halkçılığı ve İşçi Partisi'nin sosyalizm yaklaşımının Atatürk'te birleştiğini vurguladı.

Abone ol

CHP, "Türkiye niçin federal Türkiye olmasın?" diyen Mustafa Sarıgül ve BDP ile İstanbul'da seçim ittifakı yaptığı yönündeki soruları yanıt sız bıraktı. İşçi Partisi Genel Başkan yardımcısı Ferit İlsever soruları yineledi, "BDP ile ittifak, AKP ve PKK ile ittifaktır" dedi. İlsever, Türkiye'yi kurtaracak olan formülün gerçekleşmeye başladığını belirtti. "Millet AKP-PKK ittifakı üzerine gümbür gümbür milyonlarla yürüyor" diyen İlsever, MHP'nin milliyetçi, CHP'nin halkçı, İşçi Partisi'nin de sosyalist damarının Atatürk'te birleştiğini vurguladı.

ulusalkanal.com.tr

Aydınlık'a 40 Bin TL ceza! Gündem "Erzerom"a tepki Gündem Kadınlar başkaldırıyor Gündem Ulusal Kanal'a açılan davaya tepkiler sürüyor Gündem