Vali'den gazeteciye tehdit!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, bu defa mahkemeye yazdığı yazıyı haberleştiren gazeteciyi tedit etti.

Abone ol

Radikal Gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, Vali Azim Tuna'nın Eskişehir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi 'ne davanın bir başka ilde görülmesi için yazdığı yazıyı haberleştirdi.

Haberden rahatsız olan vali, tepkisini göstermek için gazeteci İsmail Saymaz'a yazılı bir mesaj gönderdi. Ancak vali hızını alamadı ve işi tehdite kadar götürdü. Vali Azim Tuna'nın "yine rahat durmuyorsun" sözleriyle başlayan başlayan mesajı "eninde sonunda orada görüşeceğiz." ifadeleriyle sona erdi.

“Oğlum İsmail, yine rahat durmuyorsun. Siz zaten hem savcı, hem hakim, hem avukatsınız. Müebbet bile sizi kesmez. Bir daha aynı şekilde yorum yaparak bu konuyu işlersen sen adi ve şerefsizsin. Yerin altı da var unutma, eninde sonunda orada görüşeceğiz.”

Vali Tuna, Ali İsmail Korkmaz cinayetinin ardından yaptığı skandal açıklamalar kamuoyunda tepki çekmişti. Sosyal medyada, Tuna'nın görevden alınması için kampanya başlatılmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Mimarların teması direniş Gündem "Yok birbirimizden farkımız" Gündem “Zekeriya Öz bana bir komutanın oğlunun seks videosunu izletti“ Gündem "Andımız" protestosu Gündem