Galatasaray'da alarm!

Galatasaray'da Eskişehir alarmı çalıyor!

Abone ol

FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Aslan bugün kupada Balçova'yı konuk edecek, ama herkesin aklı Eskişehir deplasmanında. Kırmızı-Siyahlılar, tam anlamıyla Galatasaray'ın belalısı konumunda. Öyle ki, Cim Bom ligdeki son 3 deplasmanda Es Es'e gol bile atamadı. Üstelik bir yandan da sakatlıklarla boğuşuyor.

Sarı-Kırmızılılar bugün Türkiye Kupası’nda Balçova Yaşamspor’u ağırlayacak, ancak akıllar ligde Eskişehir ile oynanacak deplasman maçında. Son olarak Bursa’yla evinde 2-2 berabere kalan ve lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkı 3’e çıkan Galatasaray'ın üst üste iki sınavda puan kaybına tahammülü yok. Ancak rakip Eskişehirspor, saha da deplasman olunca, tehlike çanları çalmaya başlıyor. Çünkü Cim Bom, Kırmızı-Siyahlı takımla deplasmanda oynadığı son 3 lig karşılaşmasında kazanmak bir yana, gol bulmayı bile başaramadı. İki takımın ligdeki bu 3 kapışması da ilginç bir şekilde 0-0 sona erdi. Şubat ayında kentin soğuğu ve kötü zemin gibi faktörler de devreye girdiği için, Sarı-Kırmızılılar’ı hayli sıkıntılı bir 90 dakika bekliyor olacak.

Hocanın işi zor olacak

Bir de bunlara takımdaki mevcut sakat oyuncular eklendiğinde, sıkıntının boyutu daha da artıyor. Bilindiği üzere Burak Yılmaz, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu ve Hamit Altıntop gibi önemli isimler, Es-Es’e karşı forma giyemeyecek. Ayrıca Felipe Melo’nun belindeki ağrılar devam ediyor. Hatırlanacağı gibi Brezilyalı yıldız, bu ağrılar nedeniyle Bursa karşısında da tel tel dökülmüştü. Savunmanın göbeğinde yer alan Chedjou’nun da Afrika’dan yorgun ve formsuz döndüğü düşünüldüğünde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun işi hiç de kolay olacakmış gibi görünmüyor.

Sakatlık raporu

Burak Yılmaz: Sağ arka adale grubunda kas hasarı ve yırtık. Semih Kaya: Sol diz iç yan bağlarında 2. derece esneme. Sabri Sarıoğlu: Sol üst adalesinde orta derecede yırtık. Hamit Altıntop: Orta düzeyde kas zorlanması ve hasarı. (DHA)

Fenerbahçe'de Alper Potuk depremi Spor Mersin Stadı maçlara hazır Spor Webo’dan bir ilk! Spor Ramazan ve Uygar'a tam not Spor