Meteorolojiden fırtına uyarısı

Soğuk hava Türkiye'yi etkisi altına aldı. Haftasonu beklenen kar yağışı yurdun doğu kesimlerinde yüzünü gösterdi. Meteoroloji fırtına alarmı verdi, İstanbul'da İDO seferleri iptal edildi.

Abone ol

Kar ve yağmur yurdu etkisi altına aldı, sıcaklıklar 10 derece birden düştü.

Kar yağışı yurdun doğu bölgelerinde hakim olurken, Marmara ve iç kesimlerde yağışlar kuvvetlendi. Öğle saatlerinden itibaren Batı Karadeniz ve Marmara'nın doğusunda, gece saatlerinden itibaren de Bitlis, Muş, Bingöl ve Tunceli çevrelerinde yoğun kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji, kardan sonra bu kez fırtına için alarm verdi. Yetkililer ani sel, su baskını, heyelan, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Yağışlı hava ulaşımı da aksattı. İstanbul'da bazı İDO seferleri iptal edildi. Bu sabahki Bursa-Kabataş Deniz Otobüsü seferi kötü hava şartları nedeniyle gerçekleştirilemedi. Saat 18:00'deki Yenikapı, Bostancı, Bandırma seferleri de iptal edildi.

ulusalkanal.com.tr

İnşaat çöktü: 4 yaralı Yurt Okul yolunda kaza Yurt Zaytung değil gerçek: Veysel Eroğlu ile hava durumu! Yurt Beton mikser virajı alamadı Yurt