'Kazanırsak rahat konuma geliriz'

Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Orhan Ovacıklı, Kardemir Karabükspor ile zorlu ve kritik bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, "Kazanırsak rahat bir konuma geleceğiz" dedi.

Abone ol

Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Orhan Ovacıklı, Kardemir Karabükspor ile zorlu ve kritik bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, "Kazanırsak rahat bir konuma geleceğiz" dedi.

Ligde 5 maçlık yenilmezlik serisinin ardından oynadıkları kötü futbolla 3 maçı kaybettiklerini ifade eden Orhan, "Ne yazık ki iyi futbol sergileyemedik. Ancak artık bu maçları geride bırakmamız lazım. Ligde altta bulunan takımla oynayacağız. Karabük maçı lig için belirleyici bir maç olacak. Şu anda rakibimize göre 7 puanlık bir avantajımız var. Zorlu bir maç olacak. Onlar da belki bizim maçı son şans olarak görecekler. Bizde en az onlar kadar bu maçı ciddiye alacağız ve önemseyeceğiz. Bu maçı kazanmak için mücadele edeceğiz. Bu hafta iyi bir futbolla maçı kazanacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

"ÇOK BASİT GOLLER YİYORUZ"

Kendi aralarında alınan mağlubiyetleri değerlendirdiklerini ifade eden Orhan, "İyi futbol oynamadığımızın farkındayız. Çok basit goller yiyoruz. Bu gollerde haliyle bizi çok olumsuz etkiliyor. Konsantrasyonumuzu biraz yükseltmemiz gerekiyor. Daha dikkatli olacağız. Daha dikkatli olursak basit golleri yemeyiz. Böylece maçın içerisinde kalırız. Bu hafta bu sorunları aza indirerek maçtan en iyi sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALACAĞIZ"

Karabükspor maçını kazanmaları halinde rahatlayacaklarını belirten Orhan, "Bu galibiyetle lig matematiksel olarak bitmeyecek. Ama daha rahat bir konuma geleceğiz. Bunun için çok kritik bir maç. Onlarda kazanmak isteyecek. Biz de kazanmak istiyoruz. Kazanmak için sahaya çıkacağız. İnşallah istediğimiz sonucu alırız" diyerek sözlerini noktaladı.

Muhammet KAÇAR/ DHA

Volkan Demirel'den çok sert çıkış Spor Volkan Demirel: ‘Adamlıklarından şüphe ediyorum’ Spor Fenerbahçe’de Meireles sevinci Spor Feyenoord, Colin Kazım’ın bonservisini aldı Spor