Buket Aydın'ın boşandığı eşi Erce Baykal kimdir? Erce Baykal ne iş yapıyor?

Kanal D Ana Haber sunuculuğundan geçtiğimiz günlerde istifa eden ve yeni bir hayata başlayacağını duyuran Buket Aydın şimdi de radikal bir kararla eşinden boşandı. Buket Aydın ile 7 sene evli kalan Erce Baykal kimdir?

Abone ol

Erce Baykal, 1 Ocak 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Kadıköy Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimine, 2005 yılında Işık Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Akademik kariyerine Bahçeşehir Üniversitesi'nde devam eden Erce Baykal, yine aynı üniversitede okutmanlık yaptı.

Gümrük Müşavirliği bünyesinde uzun yıllarca çalıştıktan sonra 2012 yılında Tehlikeli Maddelerin Karayolu Deniz ve Demiryolu ile Taşınmasına İlişkin Tehlikeli Mallar Güvenlik Danışmanı olarak görev yaptı. 2015 yılında TMG Akademi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri adında şirketin başına geçti.

2013 yılında sunucu Buket Aydın ile dünyaevine girdi.

ulusal.com.tr

Survivor 2020 Barış Murat Yağcı kimdir? Hangi spor dalı ile uğraşıyor, hangi takımlarda oynadı? Barış Murat Yağcı oynadığı dizileri... Yaşam Sinan Özen 2 aylık bebeği için dua istedi Yaşam İlk kez Türk dilini resmi dil kabul eden Karamanoğlu Mehmed Bey kimdir? Yaşam Şeyma Subaşı ile ablası Kübra Açıl'ın arası neden açıldı? Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi ile fotoğrafı abla kardeşin arasını bozdu Yaşam