İşte TÜSİAD'ın yeni başkanı

TÜSİAD eski Başkanı Muharrem Yılmaz'ın istifası sonrası yeni başkan belli oldu. Yönetim Kurulu toplantısında Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Başkanı Haluk Dinçer TÜSİAD'ın yeni başkan oldu.

Abone ol

Yönetim Kurulu, yeni başkanını seçmek üzere bir araya geldi. Tüsiad'ın yeni başkanı Haluk Dinçer oldu.

Geçen hafta beklenmedik şekilde görevinden istifa eden TÜSİAD eski Başkanı Muharrem Yılmaz’ın yerine gelecek isimi belirlemek için toplanan TÜSİAD Yönetim Kurulu, kritik görüşmenin sonunda yeni başkanını belirledi.

Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı olan Haluk Dinçer, patronlar kulübünün başına getirildi. Dinçer aynı zamanda Sabancı grubunun CarrefourSA, TeknoSA, AvivaSA ve Aksigorta şirketlerinde de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

Sütaş'ın patronu olan Eski Başkan Muharrem Yılmaz 18 çalışanını sendikaya üye olduğu için işten attırğı ve hak arayan işçilerin eylem yaptığı alana gübre döktürdüğü iddiaları sonrası istifa etmişti. Sütaş işçilerinin eylemlerini ilk kez Ulusal Kanal duyurmuştu. Yılmaz, TÜSİAD Başkanlığı'ndan istifa eden ilk başkan oldu.

ulusalkanal.com.tr

Hurşit Tolon tahliye edildi Gündem Ulusal Gönüllüleri Isparta'da buluştu Gündem 5 askerin silahına el konuldu Gündem Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bayrak açıklaması Gündem