Ankara'daki patlamalar sonrası Fenerbahçe'den karar

Fenerbahçe Kulübü, Şike davasında tüm sanıkların beraat etmesinin ardından 15 Ekim Perşembe günü yapılması planlanan basın toplantısının ertelendiğini, resmi internet sitesinden duyurdu.

Abone ol

Şike davasında beraat kararının çıkmasının ardından Fenerbahçe Kulübü, 15 Ekim Perşembe günü yapılması planlanan basın toplantısının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerimizin, 15 Ekim Perşembe günü saat 13:00’da Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri Balo Salonu’nda gerçekleşeceğini duyurduğumuz basın toplantısı, Ankara’da yaşanan, bir çok vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve yaralandığı hain saldırı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Memleketimizin içinde bulunduğu durum ve ülke gündemi, hepimizin önceliğidir. Bu nedenle, basın toplantısının yapılacağı tarih, ilerleyen günlerde belirlenip kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Basın mensuplarının ve kamuoyunun bilgisine sunarız."

ulusalkanal.com.tr

4 büyüklerden teröre lanet Spor Hamzaoğlu: 'Galatasaray'a dönmek çok güzel' Spor Yabancı menajerlerin yeni sevdası Türkiye Spor Dusko Tosic'ten "Çetnik selamı" açıklaması Spor