İzmir Barosu'ndan çağrı: Susmayın, hakkınızı arayın!

İzmir’de adli tatil süresince toplam 96 kadın şiddete uğradığı için yardım istedi. Kadınlar İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi’nin Bayraklı Adliyesi’nde bulunan birimine başvuruyor. Şiddete uğradığı için Baroya başvuran kadınlar arasında Üniversite mezunu da var, okuma yazma bilmeyeni de...

Abone ol

Kadınlar şiddete uğruyor..

İzmir Barosu kadınlara susmayın hakkınızı arayın çağrısında bulunuyor.

İzmir’de 20 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen adli tatil süresince 96 kadın şiddete uğradıkları için yardım istedi.

Şiddet gören kadınlar için İzmir Adliyesi içinde faaliyet gösteren Kadın Hakları Danışma Merkezi tatile girmedi. 96 kadın için nöbetçi avukatlar hizmet verdi.

İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Avukat Nuriye Kadan şiddete uğrayan kadınlara seslendi.

İzmir Barosunun Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi'nin yeni hizmet birimini bugün avukatların da katılımıyla İzmir Adliyesi'nde açıldı.

HABER: BELMA YÜCEL KAMERA: AKIN KARA

ulusalkanal.com.tr

Yardımlar PKK'ya gitti Gündem Ethem Sarısülük'ün katili Ahmet Şahbaz serbest bırakıldı Gündem Davutoğlu'ndan dünyaya çağrı Gündem Bahçeli'den seçim açıklaması Gündem