Turizmde en hızlı toparlanma beklentisi Rus turistlerden

Turizmde en hızlı toparlanmanın Rusya pazarında olması bekleniyor. Uçuş yasağı ve ülkedeki salgın tehlikesi bittiğinde Rus turistler yine Türkiye'yi tercih edecek.

Abone ol

Bacasız sanayinin gözü kulağı seyahat yasaklarının kaldırılması ve dünyada vakaların bitip uçuşların bir an önce başlamasında.

Turizmin başkenti geçen yıl 15 milyon 644 bin 108 turisti ağırladı. 5 milyon 582 bin 763 Rus turist kenti ziyaret etti. Tüm zamanların rekoru kırıldı. Kentin ağırladığı turistlerin yüzde 35'ini Ruslar oluşturdu.

Deniz, kum ve güneş tatilinin yanı sıra doğa ve kültür turizmine de önem veren Rus turistlerin, uçuş yasakları kalktıktan sonra Antalya'ya yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Ülkay Atmaca, turistlerin de bir an önce uçuş yasağının kalkmasını beklediğine dikkati çekti.

ulusal.com.tr

FETÖ Gladyosu’nun Madımak Kırımını Aklama Girişiminde Son Çaresizlik Gündem İstanbul'da 640 adrese operasyon: 225 gözaltı Gündem Koronavirüs tablosu açıklandı: Vaka sayısı binin altına düştü Gündem TBB Başkanı Feyzioğlu, yeni düzenlemeyi değerlendirdi: "Meclisle görüşmeyi reddedenlerin, 'Meclis bu kanunu niye çıkardı' diye şikayet etme hakkı yoktur" Gündem