Ensar Vakfı, Diyanet'in sponsoru çıktı

Son günlerde tecavüz haberleriyle gündemden düşmeyen Ensar Vakfı'nın, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği "Kutlu Doğum" programı için sponsor olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Geçtiğimiz gün Ankara'da Congresium'da Başbakan Davutoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in katılımıyla açılış töreni yapılan hafta yurt içi ve yurt dışında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

17 Nisan Pazar günü İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan Kutlu Doğum programı için hazırlanan "insanlığı yüceltmek için gelin birlik olalım" yazan afişlerde Ensar Vakfı'nın sponsor olduğu belirlendi.

Ensar'ın dışında ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yönetiminde yer aldığı TÜRGEV, kurucular arasında Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ın olduğu İlim Yayma Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, İmam Hatipliler Derneği (ÖNDER), Türkiye Diyanet Vakfı, İnsan ve Medeniyet Hareketi sponsorlar arasında yer alıyor.

Haber: Derya Derviş

ulusalkanal.com.tr

Gülse Birsel'den tepki: iptalden vazgeçin Gündem Gülse Birsel'den tepki: iptalden vazgeçin Gündem Mehmetçiği tanımayan YCHP'li şaşkın Gündem Terörle mücadelede gelinen yer ve sonrası Gündem