CHP'nin umudu ABD

HDP'nin barajı aşmasını isteyen CHP umudunu Amerika'ya bağladı. CHP, seçim çalışmaları için Obama'ya seçim kazandıran strateji şirketi ile anlaştı. Amerikan şirketi ile Türk halkının beklentilerini ve partisinin hedef kitlesini belirleyecek olan CHP, hazineden tam 115 milyon lira seçim yardımı alacak.

Abone ol

CHP'ye 7 Haziran seçimleri için okyanus ötesinden, Amerika'dan destek gelecek.

CHP yönetimi, Türk halkının beklentilerini, partinin hedef kitlesinin kim olduğu, seçmenin partiye nasıl yönlendirileceği gibi konularda Obama'nın stratejisini belirleyen şirketle anlaştı.

CHP'nin Tanıtım ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, Amerika'lı bir Strateji şirketi ile anlaştıklarını açıkladı. Hürriyet'in haberine göre şirket CHP için alan araştırması yapacak, sonuçları yorumlayıp seçim stratejisine katkıda bulunacak.

New York merkezli strateji şirketi, adını ilk olarak 1996'da Bill Clinton'un seçim kampanyasında duyurdu. Şirket, 2008 yılında, o dönemde senatör olan Barack Obama'yı ABD Başkanlığı'na taşıyan seçim stratejisindeki katkısıyla da adından söz ettirdi.

Tayland ve Malezya gibi ülkelerde de seçim kampanyalarına imza atan Amerikan şirketi 2016 seçimlerinde eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'la da çalışacak

CHP 7 Haziran seçimleri için hazineden tam 115 milyon lira seçim yardımı alacak.

ulusalkanal.com.tr

Vatan Partisi'nde general, sırasını gaziye verdi! Gündem Bülent Arınç'tan dikkat çeken açıklamalar Gündem AKP milletvekili adayı istifa etti ama makam aracını bırakmadı Gündem Vatan Partisi Lideri Perinçek'ten polis teşkilatına kutlama mesajı Gündem