Bu hafta perdede 7 yeni film var

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek. Haftanın en dikkat çekici filmi "Renklerde Kaybolan Hayat", sanat hayatı ve yaşantısıyla kendine has bir ressam olan Fikret Mualla'nın hikayesini izleyici ile buluşturacak.

Abone ol

Bu hafta perdede 7 yeni film var. Yerli yapımlardan Metin Güngör'ün uzun yıllardır üzerinde çalıştığı "Renklerde Kaybolan Hayat", sanat hayatı ve yaşantısıyla kendine has bir ressam olan Fikret Mualla'nın hikayesini anlatıyor.

Scott Martin'in yönetmenliğini yaptığı; "Big Kill" izleyici ile buluşacak. Aksiyon ağırlıklı Western türündeki film; Philadelphia'dan gelen bir yeni yetme, iki meşum, bir firari kumarbaz ve bir tehlikeli vaizin yollarının Big Kill kasabasında kesişmesiyle patlak veren olaylar etrafında şekilleniyor.

"Subay ve Casus"u Roman Polanski yönetti. Gerilim ve dram kırışımı dönem filmi, Emile Zola'nın ünlü "Suçluyorum/J'accuse" adlı mektubunu kaleme almasına da neden olan tarihi Dreyfus Davası'nı odağına alıyor.

Richard Wagamese'nin en çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan "Kızıl Şampiyon", Saul Kızılderili Atı'nın büyüme hikayesini konu ediniyor.

Engin Akyıldırım'ın yönetmenliğini üstlendiği "İntikam Soğuk Duş"ta Gümrah Tolu, Sezen Aşırt, Alpay Atilla, Muhammet Toy ve Murat Emirhan rol aldı.

Haftanın bir diğer yerli korku filmi olan "Cin Bebek 2"...

Izzy Clarke'nin yönetmenliğini yaptığı haftanın animasyon filmi "Dinozorlar", dinozor Fang ile yardımcısı Scale'in (sikeel) macerasını beyaz perdeye taşıyacak.

ulusalcom.tr

Sanatçı Kıraç ''Arabada Konser'' etkinliğinde müzikseverlerle buluştu Kültür Sanat Tokat'taki 900 yıllık "Sulusokak" açık hava müzesine dönüştürülüyor Kültür Sanat "Kantocu" müzikali Bodrum'da sahnelendi Kültür Sanat Safranbolu'da açık havada arabalı sinema keyfi Kültür Sanat