İstanbul'da kar yağışı! İBB alarmda (26 Aralık 2018 İstanbul hava durumu)

İstanbul'da kış yüzünü iyice gösterdi, kar yağışı başladı. Kar, kentin yüksek kesimleri ve daha çok Anadolu Yakası'nda sabah saatlerinde etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM vatandaşları oluşabilecek tehlikelere karşı uyardı.

Abone ol

İstanbul'da sabah saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı.

Kentin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı Anadolu Yakası'nı etkisi altına aldı.

Anadolu yakasında özellikle Üsküdar, Ümraniye, Beykoz, Maltepe ve Kartal, Avrupa yakasında da Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa, Eyüp ve Bahçelievler başta olmak üzere birçok ilçede sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu.

Hava sıcaklığının da 5 derece düştüğü İstanbul'da sabah saatlerinde trafik yoğunluğu oluştu.

Soğuk havaya eşlik edecek sert rüzgar, zaman zaman özellikle denizlerde görülecek fırtına, havanın çok daha soğuk hissedilmesine yol açacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan da mega kent için peş peşe uyarılar yapıldı.

Kar yağışı akşam saatlerinde şiddetlenecek. Bu kapsamda önlemler de arttırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 7 bin 73 personel teyakkuzda. 53 kış aracı trafiğin yoğun olduğu noktalara konuşlandırıldı.

ulusal.com.tr

Rize Emniyet Müdürlüğündeki silahlı saldırıyla ilgili yayın yasağı kararı Gündem Cem Dikmen: ABD BOP haritasına gömüldü sıra Türkiye'den defetmekte Gündem Kılıçdaroğlu: Sen Said-i Nursi'yi yasakladın biz o yasağa karşı Anayasa Mahkemesi'ne gittik Gündem Gri listedeki teröristin cesedi bulundu Gündem