FETÖ'nün darbe girişimine taksi esnafından anlamlı pankart

15 Temmuz kanlı darbe girişimine en anlamlı tepki de İstanbul Havalimanı'nda çalışan taksi esnafından geldi. Durak ve araçlarını Türk bayrakları ve tepki pankartları ile donatan taksiciler, "darbecilerin karşısında vatanı savunan Türk Ordusunun yanında ölürüz" diyor.

Abone ol

Yurt genelinde devam eden Fethullahçı darbe girişimine bir tepki de İstanbul Havalimanı'ndaki durakta çalışan taksi esnafından geldi.

Taksi durağının da içinde olduğu kooperatif binasına, "Namlusunu milletine çeviren hainler karşısında vatanı savunan Türk ordusunun yanında ölürüz" yazılı pankart asıldı.

Taksi esnafı araçlarının arka camına da "demokrasinin yanındayız" afişi astı

Dünyanın en büyük taksi kooperatifi olan Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Can; darbecilerle, Türk askerinin aynı kefeye konulmaması gerektiğini savunuyor.

15 Temmuz gecesi yaşananları da anlatan Can, havalimanı ve meydanları boş bırakmayan Türk milletine teşekkür etti.

Haber: Gökhan Çelik - Kamera: Canberk Hazar

ulusalkanal.com.tr

Ankara Valiliği'nden 'darp' açıklaması Gündem Emir komuta birliğinin bozulması en çok PKK'yı sevindirdi Gündem Erdoğan, İtalyan kanalına konuştu: Belki de Bilal Erdoğan'ı tutuklayacaklar Gündem İstihbaratın iç ve dış olarak ikiye ayrılması planlanıyor Gündem