Akıllara Seza filminin konusu ve oyuncu kadrosu... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Bu akşam saat 00.00'da TRT1 ekranlarına gelecek olan Akıllara Seza filminin konusu nedir? Akıllara Seza'nın oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Abone ol

Akıllara Seza, 1997 yılında lise mezuniyetine giderken kaza geçirip komaya giren Mustafa’nın 22 sene sonra komadan uyanıp kazadan önce sevdiği Seza’nın peşinden gitmesini konu ediniyor.

1997 yılında liseyi bitirmenin heyecanı içerisinde olan Mustafa, mezuniyete giderken kaza geçirir. Komaya giren Mustafa, uzun yıllar uyanamaz. Aradan geçen 22 yılın ardından gözlerini açan Mustafa, sevdiği kız Seza’nın peşine düşer. Ancak onun komada olduğu dönemde birçok şey değişmiştir. Hayata yeniden başlayan Mustafa, bu süreçte teknoloji ve medeniyetle büyük bir çatışmaya girer.

Filmin oyuncu kadrosunda; Haldun Boysan, Ulaş İnan Torun, Aslıhan Güner, Timur Acar, Kemal Uçar, Haldun Boysan, Sema Atalay, Erdem Baş ve Onur Sermik yer alıyor.

AKILLARA SEZA FRAGMANI

ulusal.com.tr

Günlük TRT 1 yayın akışı... 4 Haziran Perşembe 2020 günü TRT1'de ne var? Bu akşam TRT 1'de ne yayınlanacak? Akıllara Seza filmi saat kaçta? Medya Kuzey Yıldızı 28. bölüm fragmanı yayınlandı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk yayın tarihi belli oldu! Kuzey Yıldızı 27. bölümde neler yaşandı? Medya Survivor'da yeni takımlar belli oldu! Bir taraf çok güçlü... Survivor 97. bölüm fragmanı izle! Medya Ayşe Altuntaş'a ne oldu? Müge Anlı'da bugün neler oluyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Haziran 2020 Perşembe izle... Canlı özet Medya