"Kazanmak için her şeyi yapacağız"

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, yarın Galatasaray ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı öncesi konuştu. Ev sahibi avantajında olduklarını belirten Buz, "Futbolcular terlerinin son damlasına kadar mücadele edecek" dedi.

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, yarın Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Bursaspor'un sahaya her zaman kazanmak için çıktığını belirten Buz, oyuncuların sonuna kadar mücadele edeceğini söyledi.

"Çarşamba günü büyük müsabakaya çıkıyoruz. Rakibimizi kesinlikle saygı ile karşılıyoruz. Kendileri büyük bir takım. Ama biz de Bursasporuz büyük camia ve takımız. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kesinlikle futbolcular terlerinin son damlasına kadar her şeyini ortaya koyacaklar"

Buz, sahaya çıkacak ilk 11'ini böyle değerlendirdi.

"Ama müsabakalara bakarak farklı kadro çıkabiliyor. Ne olursa olsun Bursaspor formasını taşındığınız zaman sorumluluk almalısınız. Galatasaray maçı için sezonun müsabakası diyebiliriz. Bizim hedefimiz kupa. Sonucu bilemem ama futbolcularımız inanılmaz derecede özverili. Bu maçı bekleyip, odaklanacaklar"

Bir basın mensubunun, "Taraftar önünde ilk defa maça çıkacaksınız. Neler düşünüyorsunuz?" sorusuna ise Buz, "Heyecanlıyız" dedi.

"Heyecan var. Taraftarlarımızı özledik. Bursaspor taraftarı her zaman bunu göstermiştir. 2010’da da bunları gördük. Gerçekten büyük gücü arkamıza alacağız. Onlar da bizi maçın son saniyesine kadar destekleyecekler. Onlarla birleşip güzel sonuç alacağımıza inanıyorum"

Buz, yeşil beyazlı taraftarlara da çağrıda bulundu.

"Forma olmasa bile yeşil-beyazlı görüntü beni ve hepimizi sevindirir"

ulusalkanal.com.tr

Galatasaray'da Drogba şoku! Spor Galatasaray Liv Hospital tarihi randevuda Spor Fener rekora koşuyor! Spor Elazığ'dan önemli çıkış Spor