AKP Sözcüsü Mahir Ünal'dan açıklama: Operasyon Afrin ile sınırlı değil

AKP'li Mahir Ünal, ABD'nin terör ordusuyla ilgili son açıklamasını değerlendirdi. Ünal, "NATO'nun en büyük müttefiki olan ABD'nin bu sınırları korumak için bir terör unsurunu sınır güvenlik birimi olarak kullanması düşünülemez" açıklaması yaptı. Olası Afrin operasyonuyla ilgili konuşan Mahir Ünal, "Operasyon Afrin ile sınırlı değil" diye konuştu

Abone ol

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, A Haber'de gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

ABD'nin ciddi bir kafa karışıklığı içinde olduğunun görüldüğünü belirten Mahir Ünal, "NATO'nun en büyük müttefiki olan ABD'nin bu sınırları korumak için bir terör unsurunu sınır güvenlik birimi olarak kullanması düşünülemez" dedi.

Ünal, ABD'nin tehdit oluşturacak adımlar attığını aktardı.

Mahir Ünal, Türkiye'nin sınır güvenliği konusundaki tavrın açıkça ortaya konulduğunu belirterek, terör koridoruna asla izin verilmeyeceğinin ifade edildiğinin altını çizdi.

"OPERASYON AFRİN'LE SINIRLI DEĞİL"

Olası Afrin operasyonuyla ilgili konuşan Mahir Ünal, "Operasyon Afrin'le sınırlı değil" dedi.

İTTİFAK KOMİSYONU

İttifak komisyonuna dair bilgi veren AKP Genel Başkan Yardımcısı Ünal, "Ülke güvenliği için milli unsurlar birlikte çalışmalı. Milli bir mesele, başka partilere de açık" ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun açıklamalarını değerlendiren AKP Sözcüsü Mahir Ünal, "CHP meşruiyet krizi çıkarıyor, sokağı hareketlendirmek istiyor" dedi.

ulusal.com.tr

Gümrük Bakanlığı 11 saadet zinciri firması hakkında soruşturma açtı Gündem Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MİT müsteşarı ile birlikte Rusya'ya gitti Gündem Muharrem İnce Ulusal Kanal'a konuştu! Pazartesi açıklama yapacak Gündem Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, terörle mücadelede bilançoyu açıkladı Gündem