Çağrı Heyeti'nden MHP olağanüstü kurultayı açıklaması

MHP’de olağanüstü kurultayın hangi tarihte toplanacağına ilişkin tartışmalar devam ediyor. Bugün açıklama yapan Çağrı Heyeti, tüzük gündemli olağanüstü kurultayın 19 Haziran Pazar günü saat 10.00'da Ankara Büyük Anadolu Otel'de toplanacağını ilan etti. Genel Merkez yönetimi ise 19 Temmuz tarihinde ısrar ediyor

Abone ol

MHP’de olağanüstü kurultayın kimin yapacağı tartışılıyor.

Yargıtay’ın olağanüstü kurultayın yapılması kararı sonrası MHP Genel merkezi ve Çağrı Heyeti olağanüstü kurultay için farklı tarihler verdi.

Çağrı Heyeti, bugün yaptığı açıklamada, MHP’nin 19 Haziran 2016 Pazar günü saat 10.00'da Ankara Büyük Anadolu Otel'de toplanacağını duyurdu.

Ali Sağır, Ayhan Erel ve Mehmet Bilgiç imzalı yapılan açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizle tüm iletişim kanallarımız açık olacaktır” denildi.

MHP Genel Merkezi ise daha önce duyurduğu 10 Temmuz tarihinden geri adım atmıyor.

Çağrı Heyeti’nin 19 Haziran’ı Kurultay tarihi olarak ilan etmesinin ardından değerlendirmede bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "19 Haziran'ı tanımıyoruz. Kurultay, 10 Temmuz'da" Dedi.

Genel Merkez yönetimi açılışını Genel Başkan’ın yapmayacağı bir kurultayın geçersiz olduğu görüşünde.

ulusalkanal.com.tr

Siirt, Şırnak ve Van'da 4 şehit, 1 yaralı Gündem Bölücü terörle mücadele ve bekleyen senaryolar Gündem Bölücü terörle mücadele ve bekleyen senaryolar Gündem Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan Rusya açıklaması Gündem