Yağmur borusuna sıkışan yavru kedi çalışanlar tarafından kurtarıldı

Anne kedinin miyavlamaları yavru kediyi kurtardı. Çanakkale'de bir otelin yağmur borularının arkasına sıkışan yavru kedi annesinin yardım çağrısı ile fark edildi. Otel çalışanları ve misafirlerinin dahil olduğu kurtarma çalışması mutlu sonla bitti.

Abone ol

Annesi oteli ayağa kaldırdı, yabancı konuklar dahil herkes yavru kediyi kurtarmak için seferber oldu.

Çanakkale’de, yavru bir kedi, bir otelin yağmur borusunun arkasında sıkıştı. Anne kedi, yavrusunu bulunduğu yerden kurtarabilmek için oteli ayağa kaldırdı,bir saat süren kurtarma çalışması, mutlu sonla bitti.

Otelin bahçesinde sürekli miyavlayan kedi, vatandaşların dikkatini çekti. Kediyi takip ederek yağmur borusunun bulunduğu bölüme gelen vatandaşlar, buradan kedi sesi geldiğini fark etti.

Otel çalışanları ve konuklar, yavru kediyi kurtarmak için seferber oldu. Önce yağmur borusu, bulunduğu yerden çıkarıldı. Ancak yavruya ulaşılamadı. Bu kez de, borunun bulunduğu duvarın bir bölümü kırıldı.

Bu esnada anne kedi, endişeli gözlerle çalışmaları takip etti. Duvarı kıran vatandaşlar, daha sonra bu bölümü boşaltarak beklemeye başladı. Anne kedi, yavrusunun olduğu bölüme gidip miyavlayarak yavrusunu dışarı çıkarmayı başardı. Yaramaz kedi, daha sonra annesiyle birlikte uzaklaştı.

ulusalkanal.com.tr

Van'da öğrenciler okula gitmek için dereyi kullanmak zorunda Yurt Düzceli 80'lik dede ve nineler Melen Çayı'nda rafting yaptı Yurt İş adamının oğlu metruk binada ölü bulundu Yurt İş adamının oğlu metruk binada ölü bulundu Yurt