Eski belediye başkanı ucuz atlattı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Muğla-Fethiye duble yolu ile Kemal Şahin bulvarının kesiştiği noktada meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı.

Abone ol

Aracı arkadan çarpılan Dalaman eski Belediye Başkanı Şevket Durmuş kazanın şaşkınlığını yaşarken kazada iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Muğla-Fethiye duble yolu ile Kemal Şahin bulvarının kesiştiği noktada gece yarısı İskender Pehlivan’ın kullandığı 34 UT 5417 plakalı araç, Şevket Durmuş’un kullandığı 48 D 8223 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken sürücüler kazayı yara almadan atlattı.

Araç sürücülerinden Dalaman eski Belediye Başkanı Şevket Durmuş; ‘’Aracımla Dalaman istikametine seyrediyordum. Bir anda çarpma sesiyle sarsıldım. Ne olduğunu anlamadım. Durup baktığımda ise aracıma arkadan vurulduğunu gördüm’’ dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

Kayıp yaşlı kadın 24 saat sonra bulundu Yurt Liseli Ebru 2 gündür kayıp Yurt Yeni gelin altınlarla ortadan kayboldu Yurt Lösemiyi yenen Ebrar'ın evine bayram erken geldi Yurt