Gazi Koşusu'nu "Call To Victory" kazandı

Bu yıl 94'üncüsü düzenlenen Gazi Koşusu'nu "Call To Victory" kazandı. Koşu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927'den bu yana kesintisiz düzenleniyor.

Abone ol

Her yıl kıyasıya bir yarışa sahne olan koşuda kazanan belli oldu. 94'üncü Gazi Koşusu'nu, "Call To Victory" kazandı.

Ayşegül Kurtel'in sahibi olduğu, Ahmet Çelik'in jokeyliğini yaptığı "Call To Victory" adlı safkan, 2.30.18'lik derecesiyle birinci oldu.

Gazi Koşusu'na bu sene Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında seyirci alınmadı. Veliefendi Hipodromu'ndaki yarışa, 3 yaşlı safkan 15 İngiliz tayı katıldı.

Çim pistte 2 bin 400 metre mesafede koşulan yarışı, "Call To Victory" ilk sırada tamamladı. Safkanın jokeyi Ahmet Çelik, Gazi Koşusu'nu üst üste en çok kazanan jokey olma unvanını geliştirdi.

İkinciliği "Lord Of Game" adlı tay, üçüncülüğü "Kingsman"adlı safkan ve dördüncülüğü ise "Coach" isimli at elde etti. "Call To Victory" sahibine 2 milyon 958 bin 375 lira kazandırdı.

Gazi koşusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk adına 1927'den bu yana kesintisiz olarak düzenleniyor. Türk at yarışçılığının derbisi niteliğini taşıyor.

ulusal.com.tr

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki belli oldu Spor Türkiye 19 Yaş Altı Kız Voleybol Milli Takımı Avrupa Şampiyonu oldu Spor Akbayır: “Bu durum kesinlikle doğru değil” Spor Enner Valencia resmen Fenerbahçe'de Spor