Muharrem İnce'den dikkat çeken açıklama

CHP genel başkan adayı Muharre İnce de dikkat çeken açıklamalar yaptı. İnce, "Ulusalcıların adayı mısınız?" sorusunu, "Ulusalcılık tanımını beni küçültmek ve daraltmak için uyduruyorlar" sözleriyle yanıtladı.

Abone ol

Olağanüstü kurultayda CHP Genel Başkanlığı’na aday olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Habertürk Gazetesi'ne konuştu.

Kurultay çalışmalarını değerlendiren İnce, "Ulusalcıların adayı mısınız?" sorusuna yanıt verdi.

"ULUSALCILIĞI UYDURDULAR"

Bu tanımlama kesinlikle doğru değil. Partinin yenileşmesine evet, başkalaşmasına hayır. Ulusalcılık tanımını beni küçültmek daraltmak için uyduruyorlar.

"Kemal bey, solcuları sevmiyor, güvenmiyor ve uzak duruyor" diyen İnce, Deniz Baykal'a kurulan kaset komplosunun ardından partide yaşananları anlattı. İnce, Kılıçdaroğlu'nun vizyonu için değil popülerliği için genel başkanlığa seçildiğini savundu.

"POPÜLER DİYE SEÇİLDİ"

Baykal istifa etti. Grup toplantı salonuna gittik. Önder Sav çıktı, partinin ikinci adamı o ama çok kuvvetli. ''Kimse konuşmayacak, kendi göbeğimiz kendimiz keseceğiz, bu partiyi selamete çıkaracağız.'' O anda, kensisi de dahil kimi aday gösterseydi o genel başkandı. Ve Kılıçdaroğlu'nu seçti. Yanına gittim.''Abi niye beni göstermedin, niye o?'' diye sordum. O da "çok popüler" dedi.

ulusalkanal.com.tr

İDO seferleri iptal! Gündem ''Aday olmam, hiçbir adayın arkasında değilim'' Gündem F tipinin ‘kahraman polisi’ ifade versin Gündem Yandaş işadamları ihaleleri böyle aldı Gündem