Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'da yapmadıklarını Suriye'de yapmak istediler

"Ateşkesten yanayız" dedi, İdlib'deki karışık durumu bir an önce çözüme kavuşturmak istediğini söyledi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 ayrı yerde konuştu. Gündeminde İdlib ve göçmen vardı. İdlib için "Putin ile yapacağı görüşmeye odaklandığını" belirten Erdoğan'ın İdlib tuzağını tarif ettiği kritik bir ifadesi vardı. Cumhurbaşkanı "15 Temmuz'da yapmadıklarını Suriye'de yapmak istediler" dedi.

Abone ol

İdlib'de tansiyon yüksek. Gözlerse Moskova'da yapılacak toplantıda. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Perşembe günü Rus lider Putin ile bir araya gelecek.

İdlib konusu masada tartışılacak. Bu görüşmeden sonra tansiyonun düşeceği beklenilse de sonuç merak ediliyor.

Esenboğa havalimanı ve AK Parti İl Danışma Meclisi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, tuzak vurgusu yaptı, 15 Temmuz Amerikancı FETÖ darbe girişimini hatırlattı.

Erdoğan, Suriye'de bununan Rusya ve İran'a da seslendi. Türkiye'nin amacını 2 maddede özetledi.

Erdoğan harekata ilişkin sadece Türk askerine saldıranların hedef alındığının altını çizdi.

Göçmenler konusuna da değindi. Erdoğan daha önceki "Kapıları açarız" sözlerinin ne kadar ciddi olduğunu söyledi ve "geri dönüş yok" dedi.

ulusal.com.tr

Bakan Akar'dan İdlib açıklaması Gündem MSB: 32 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Gündem İdlib'de tuzağı bozan açıklamalar Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya ve İran'la bir derdimiz yok Gündem