İsrail polisi 2 Türk'ü yeniden gözaltına aldı

İsrail polisi iki Türk vatandaşını gözaltına aldı. Abdullah Kızılırmak ve Mehmet Gargılı isimli iki Türk'ün sınırdışı edileceği öğrenildi.

Abone ol

Kudüs'te gözaltına alınan önceki gün çıkarıldıkları mahkemede kefaletle serbest bırakılan üç Türk vatandaşından ikisi sınırdışı edilmek üzere yeniden gözaltına alındı.

İsrail polisinin Abdullah Kızılırmak ve arkadaşı Mehmet Gargılı'nın tekrar polis merkezine gitmesinin talep ettiği belirtildi.

Çağrı üzerine 2 Türk vatandaşının polis merkezine gittiği ve daha sonra gözaltına alındıkları kaydedildi.

Türk vatandaşları sınırdışı edilmek üzere göçmen polisine teslim edildikleri açıklandı.

Öte yandan İsrail savcılığından Kudüs direnişinin sembolü haline gelen 16 yaşındaki Fevzi el-Cuneydi’nin serbest bırakılma kararına itiraz geldi.

Filistinli Cuneydi, 7 Aralık’ta "gözleri bağlanarak" çok sayıda asker tarafından gözaltına alınmış, yaşananlar büyük yankı uyandırmıştı.

Bu arada İsrail mahkemesi, "Filistin'in cesur kızı" lakabıyla tanınan 16 yaşındaki Ahed Tamimi'nin yargı sürecinde kefaletle serbest bırakılması teklifini reddetti.

ulusal.com.tr

Irak ile Türkiye arasında yeni bir petrol boru hattı kurulacak Dünya Çin'de üretilen AG-600, ilk uçuşunu yaptı Dünya Gazze sınırında çatışma Dünya Bilgisayar oyunu bağımlılığı akıl hastalığı olarak kabul edilecek Dünya