Bayramda indirimli, sınavda ücretsiz

30 Haziran ve 1 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan Üniversite sınavı nedeniyle ulaşım öğrencilere ve görevlilere ücretsiz olacak. Ramazan Bayramı boyunca da vatandaşlar İstanbul genelinde ulaşım araçlarını yüzde 50 indirimli kullanabilecek.

Abone ol

Bayramda toplu ulaşım araçlarına yüzde 50 indirim yapılırken, üniversite sınavının yapılacağı 30 Haziran ve 1 Temmuz’da öğrenci ve görevliler toplu ulaşım araçlarından bedava yararlanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ramazan Bayramı boyunca kent genelinde ulaşımın yüzde 50 indirimli olmasına karar verdi. İBB, 30 Haziran ve 1 Temmuz 2018’de yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle pazar günü öğrencilere ve sınav görevlilerine ulaşımın ücretsiz olmasını kararlaştırdı.

Belediyenin aldığı ve tüm İstanbul’da geçerli olacak.İETT ve Özel Halk Otobüsleri, Otobüs AŞ, Metrobüs, Şehir Hatları Vapurları, Toplu Taşıma Entegre Özel Deniz Motorları, Metro, Tramvay, Hafif Metro ve Füniküleri kapsayacak.

İBB Meclisinde kabul edilen karar, AKP ve CHP gruplarının teklif kararıyla oybirliğiyle kabul edildi.

Aydınlık

Darbeci subayın savunması: 'silahı fotomontajla elime tutturmuşlar' Gündem Kılıçdaroğlu'ndan Soylu hakkında suç duyurusu ve tazminat davası Gündem ŞİÖ Zirvesi'nin oturumunun ardından bildirge yayınlandı Gündem Darbeci subaydan 'silahı fotomontajla elime tutturmuşlar' savunması Gündem