MHP'den ilk açıklama geldi

Tezkere sonrası MHP'den ilk açıklama Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin'den geldi. Çetin, "tezkere ile PKK ve öteki terör örgütlerinin faaliyetlerine karşı daha aktif mücadele imkânı yaratılmıştır" dedi.

Abone ol

MHP'den tezekere sonrası ile açıklama geldi. Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin, "tezkere terörle müzakere yerine mücadelenin başlangıcı olmalıdır" başlıklı yazılı bir açıklama yaptı.

Çetin, "Tezkere ile Türkiye'nin güvenliğini tehdit eden Irak ve Suriye'deki gelişmeler ve IŞİD, PKK, PYD gibi terör örgütlerine karşı kullanılmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sınır ötesi harekât ve müdahale yetkisi verilmiştir" dedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı , tezekerenin PKK ve diğer terör örgütleriyle aktif mücadele imkanı yaratıldığını belirtti.

Şevkat Çetin, "ABD'nin oluşturduğu savaş koalisyonu, PKK ve uzantılarını bir terör örgütünden daha çok müttefik gibi algılamaktadır" dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı, tezkereye karşı çıkan CHP ve HDP'ye de tepki gösterdi.

ulusalkanal.com.tr

Bağış kutuları kaldırıldı Gündem Kılıçdaroğlu: Tezkere Esad'ı hedef alıyor! Gündem Türkiye obüs toplarıyla vurdu! Gündem Bayramda nasıl beslenmeli? Gündem