Birgül Ayman Güler, İşçi Partisi Kurultayı'na katılacak!

"Önce Vatan" diyenler bir adım öne çıkıyor. CHP'den istifa eden İzmir Bağımsız Milletvekili Birgül Ayman Güler, İşçi Partisi'nin Vatan Kurultayı'na katılacağını açıkladı. Güler kurultay sonrasında da Vatan çözümü için mecliste kararlılıkla çalışacağını duyurdu.

Abone ol

İzmir Bağımsız Milletvekili Profesör Doktor Birgül Ayman Güler, İşçi Partisi Kurultayı'na katılacağını duyurdu.

Güler, Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı ağır iç ve dış sorunların çözümü için güçlü bir çalışmaya ihtiyaç olduğunu vurguladı ve çözümün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki temsilcisi olacağını açıkladı.

"Baş sözü “Gülümse Türkiye” olan, “Vatanda Birleşiyoruz” sözüyle yürütülen Kurultay çalışmaları, 2015 genel seçimleri için ciddi bir çıkış yolu yaratma hazırlığıdır. Hem bu Kurultay’a hem de kurultay sonrası yapılacak çalışmalara, Bağımsız İzmir Milletvekili olarak her türlü katkıda bulunacağım."

Birgül Ayman Güler, zor şartlardan çıkışın Haziran seçimlerinde "Vatan çözümünün" güçlü temsilcilerle meclise girmesine bağlı olduğunu ifade etti. ulusalkanal.com.tr

Sigarada yeni yasaklar! 5 metre ayarı ve disiplin cezası geliyor Gündem Valilikten açıklama! O polisle ilgili yeni gelişme Gündem İran basınında Mehmet Perinçek röportajı Gündem Vatanda birleştiler Gündem