İstanbul'da eylem hazırlığında olan 2 DHKP-C'li tutuklandı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, öğlen saatlerinde internet sitesinden yaptığı açıklamada, İstanbul/Yenibosna'da eylem hazırlığında olduğu bildirilen 2 DHKP-C gözaltına alınarak tutuklandığını açıkladı.

Abone ol

İşte İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan o açıklama:

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince 13.04.2015 tarihinde DHKP/C terör örgütüne yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, İlimiz Bahçelievler İlçesi Yenibosna Otobüs Duraklarında eylem hazırlığında olan 2 şüpheli şahıs yakalanmış, şüphelilerden elde edilen dijital malzemeler üzerinde yapılan inceleme neticesinde;

Şüpheli şahısların, emniyet binalarına, emniyet personellerine, kamu ve siyasi parti binalarına, konsolosluklar ile yabancı menşeili kuruluşlara, kamuoyunca tanınan iş adamlarına ve şirketlerine yönelik eylem hazırlığında oldukları tespit edilmiştir.

Yakalanan 2 şüpheli 15.04.2015 günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur

ulusalkanal.com.tr

Türkiye, Avrupa Birliği’ne üyelik başvurusunu derhal geri çekmeli ve Gümrük Birliği’nden çıkmalıdır! Gündem Vatan Partisi Soma Davası için yeniden Akhisar’da Gündem AP'nin kararı Avrupa'yı ikiye böldü! Gündem Bahçeli: Avrupa Parlamentosunun kararı paçavradan farksızdır Gündem