Vatan Partisi'nin seçim çalışmalarına hız verdi

Vatan Partisi'nin Gaziantep, Mersin ve Adana'da seçim çalışmalarına hız verdi. Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları esnaf ziyaretlerinde, pazar yerlerinde, akşamları ev toplantılarında vatandaşlarla buluşuyor. Sorunlarını ve önerilerini dinledikten sonra kendi belediyecilik anlayışlarını anlatıyorlar.

Abone ol

Vatan PartisiGaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sinan Büyükhatipoğlu, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Fahrinüsa Güney Yel ve Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Seyyale Ergün esnaf ziyareti sonrası ev toplantısı düzenledi. Yoğun ilgi gören toplantıda vatandaşlar eve sığmadı. Toplantı dışarıya taşındı.

Bütün Gazianteplilere ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sinan Büyükhatipoğlu, yaşanan ekonomik krize dikkat çekti.

Vatan Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hatice Nesrin Kılıçay, Adana'nın Karafatma Caddesinde halkı ve esnafları ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lerzan Özgenç, Erdemli ilçesi belediye başkan adayı Yunus Altıkulaç çalışmadaydı.

Özgenç daha sonra Çamlıyayla'ya geçti. Vatan Partisi Çamlıyayla belediye başkan adayı Avukat İlknur Kalan ekibi ile köylülerle görüştü.

ulusal.com.tr

Doğu Perinçek'ten 'İyi Parti reklamı' tepkisi Gündem FETÖ'nün "iş adamları" yapılanması davasında karar Gündem Ergenekon hakimleri iddiaları reddediyor Gündem Yarışmada yeni kural! 26 Mart 2019 Salı Oyna Kazan ipucu sorusu paylaşıldı: Kemal Sunal ve Halit Akçatepe’nin ilk kez birlikte yer aldıkları film hangisi? Gündem