'Sporcuların ihtiyacı her şey bir arada'

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın: 'Sporcuların ihtiyacı olan her şeyi bir araya getirdik'

Abone ol

Dayanıklılığın sınandığı, her etabı ayrı bir heyecan ve mücadeleye sahne olan, Ironman'i ilk defa Türkiye'ye getiren Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Özaltın, 'Bölgenin artık sporla ve dev organizasyonlarla anılması için üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Umuyorum ki seneye 57 den daha fazla ülkeye ulaşır ve daha fazla yarışçıyı ülkemize getiririz' dedi.

Yarın Antalya'nın Belek bölgesinde başlayacak olan 'Gloria Ironman 70.3 Turkey' 1.9 km yüzmeyle star alacak, bisikletle 90 km boyunca Antalya'nın tarihi dokularından, kanyonlardan ve Aspendos'dan geçilecek ve sonrasında ise 21 km'lik koşu etabı ile son bulacak.

'Gloria Ironman 70.3 Turkey' öncesi açıklamalarda bulunan Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, 'Dünya'da marka şehirlerde koşulan ve bu yıl ilk kez Türkiye'de düzenlenen Gloria Ironman yarışına hoşgeldiniz. Bizler Özaltın Holding olarak Türkiye'de ilklerin temsilcisiyiz.1997 yılında ilk turizm yatırımız olan Gloria Golf Resort'u insanlara olan sevgimizi servis kalitemiz ile birleştirerek inşa ettik. Aynı yıl Türkiye'nin ilk Golf sahasını, akabinde de ilk Talaso Terapi Oteli Gloria Verde'yi ve 2007 yılında da ilk lüks konaklama alternatifleri sunan villaları ile Gloria Serenity'yi misafirlerimizin hizmetine sunduk. Tüm otellerimiz Avrupa'da defalarca özel ödüllere layık görüldü. Türkiye'nin 45 delik ile en büyük Golf sahası olan Gloria Golf kulübü de geçtiğimiz günlerde Avrupa'nın 6500 golf sahası içerisinde en iyiler arasına girdi. 2 milyon metrekareyi geçen bir arazi içerisinde hem oteller, hem golf sahası, hem de spa ve talaso hizmeti ile 18 yıldır Türkiye'nin otelcilikteki en güçlü markası olduk. Ocak 2015'den bu yana da Avrupa'nın özel sektöre ait en kapsamlı spor tesisi olan Gloria Sports Arena'yı inşa ettik. Eşsiz bir tesis yarattık.

50 den fazla spor dalının bir arada yapılabildiği ,tüm sahalarının uluslararası standart ve sertifikalar ile belgelendiği ve sporcu sağlığı merkezi ile sporcuların ihtiyacı olan her şeyi bir araya getirdik. Antalya'nın bir spor destinasyonu olması ve insanların hem tatil hem de kaliteli ortamlarda spor yapabilmesi için bu tesisi 50 milyon Euro'luk bir yatırımla yaptık. Bu yatırım hem insanları hem de ülkemizi sevdiğimiz için yapıldı. Bölgenin artık sporla ve dev organizasyonlarla anılması için üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Umuyorum ki seneye 57 den daha fazla ülkeye ulaşır ve daha fazla yarışçıyı ülkemize getiririz. Bu vesile ile organizasyonda emeği geçen ve destekleyen herkese teşekkür ediyor, tüm katılımcılara başarılar diliyorum'şeklinde konuştu.

Namık Kemal Kılınç

DHA

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi yarın Kadıköy'de Spor Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığını bırakacağı tarihi açıkladı Spor Fenerbahçe'de tarihi gün Spor İşte Elazığspor'un en önemli silahı Spor