Serhat mezara girdi! Zümrüdüanka 8. bölüm izle... Zümrüdüanka 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zümrüdüanka'nın dünkü bölümünde neler yaşandı? Zümrüdüanka 8. bölüm izle... Zümrüdüanka 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol

Niyazi Çavuş’un söyledikleriyle soluğu Abbas’ın karşısında alan Serhat, karşısında Azimet’i bulacaktır. Annesinin ölümü ile ilgili öğrendikleri ise Serhat’ı perişan eder. Zümrüt, Kudret’in tehditlerinden sonra gergin bir halde konağa döner. Tüm sıkıntılarına rağmen Serhat ve Zümrüt, Körkuyu mahallesinin mağdur sakinlerine yardıma giderler. Burada Serhat’ın kulağına çalınan bazı sözler onun Zümrüt’e karşı yumuşayan tavrını değiştirecektir. Konakta kalmaya başlayan Meliha’yı kendisi için tehlike olarak gören Fitnat, onun gözünü korkutmaya kararlıdır.

Bu arada Suhandan’ın nikahı için hazırlıklar tamamlanmıştır. Özgüçlerin hain planlarından habersiz olan Demirkanlar düğün alanında yerlerini alırlar. Suhandan’ı evlilikten vazgeçirmeyi başaramayan Serhat ise sessiz ve derinden bir hazırlığın içerisindedir.

Serhat, Zümrüt’e karşı yumuşayacak mıdır? Özgüçlerin kurduğu tuzağa kimler düşecektir? İki aile arasındaki gerilim kimlere zarar verecektir?

ZÜMRÜDÜANKA 8. BÖLÜM İZLE

ZÜMRÜDÜANKA 9. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin yeni bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak...

ulusal.com.tr

Bihaan Thapki'ye öfkeli! Aşk Bir Rüya 27. yeni bölümde neler olacak? 15 Mart Pazar 2020 Aşk Bir Rüya 27. bölüm fragmanı izle... Medya Babaanne geldi! İkimizin Yerine 555. bölüm fragmanı izle... İkimizin Yerine 555. bölümde neler yaşandı? İkimizin Yerine 15 Mart Pazar yeni bölüm... Medya Nadya casus! Arka Sokaklar 547. bölüm fragmanı izle... Arka Sokaklar 546. bölümde neler oluyor? Medya Abbas'ın sonu geldi! Zümrüdüanka 7. bölüm izle... Zümrüdüanka 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya