Avrupa'da seferberlik var

Ulusal Kanal yeni hedeflerine gönüllüleriyle birlikte koşuyor. 10 milyon yeni izleyici için seferberlik Avrupa'dan başladı. Almanya ve İsviçre'de yüzlerce gurbetçi Ulusal Kanal ailesine katıldı.

Abone ol

Ulusal Kanal yeni hedeflerini Avrupa'daki yurttaşlarımızla birlikte koşuyor. Almanya'nın dört bir yanında yüzlerce yurttaş Ulusal Kanal için bir araya geldi.

Berlin, Hannover, Duisburg, Stuttgart ve Bern şehirlerinde yapılan toplantılara, Ulusal Kanal Genel Müdürü Ceyhun İlsever, Ulusal Kanal Avrupa Temsilcisi Adnan Türkkan ile İşçi Partisi Genel Saymanı ve Eski Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Büyükdağlı katıldı.

İlk hedefin Digitürk'te yer almak ve 10 milyon yeni izleyiciye ulaşmak olduğu açıklandı.

RTÜK’ün Ulusal Kanal’ı susturmak için yüksek cezalar verdiğini belirten Büyükdağlı, yeni bir atılımla bu tertiplere yanıt verileceğini belirtti.

Halk hareketinin Ulusal Kanal’la birlikte büyüdüğüne dikkat çeken Adnan Türkkan, "Daha güçlü halk hareketi için, daha güçlü Ulusal Kanal yaratacağız" dedi.

Ulusal gönüllüleri ve gönüllü ailesine yeni katılan yurttaşlar ise, ‚ "Ulusal Kanalımızı karartamazsınız" dedi.

ulusalkanal.com.tr

KKTC'de korkulan oldu! Gündem AKP'den itiraf gibi yanıtlar Gündem “Halkın belediyesini kuracağız“ Gündem Kamer Genç'ten sert çıkış Gündem