Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel'den ağır tehdit: Konuşursam Bergüzar evden çıkamaz

ABD'de yeni bir hayata başlayan ve orada çarpıcı röportajlara imza atan Zeynep Korel kardeşi ve annesi hakkında iddia ettikleri ile tekrar gündeme oturdu.

Abone ol

Bergüzar Korel'in hamileliği döneminde bir röportaj veren ve kardeşi ile annesinin göründüğü gibi insanlar olmadığını iddia eden Zeynep Korel tekrar verdiği bir röportajda iddialarını savunmaya devam etti.

Magazin Hattı'na konuşan Korel, ABD'de yaptığı temizlik işi ve köpek dolaştırıcılığı işleri nedeniyle ailesinin kendisinden utandığını iddia etti.

Korel, kız kardeşi hakkında "Ben Bergüzar'a, 'Eğer benim karıma para yollamazsan seni mahvederim' diyormuşum. Bakın bu çok kalleşçe bir iftiradır. Bu artık bir onur savaşıdır. Ben konuşursam Bergüzar evden dışarı çıkamaz" dedi.

Yaptığı iş nedeniyle ailesinin kendisinden utandığını söyleyen Korel, "Bu arada temizliğe başladığımı annem ve kız kardeşim öğreniyor ve yakın çevreme, 'Eğer Zeynep'in temizlik işine girdiği Türkiye'de duyulursa, onunla tüm bağımızı koparırız' dediklerini öğrendim. Temizlik yaptığım haberlerinden bir gün sonra kardeşim Bergüzar'ın hakkımda konuşmama kararı aldırdığını öğrendim. Bunu anlayamadım. Ama ben Amerika vatandaşıyım bu karar burada geçerli olmaz. Ben kardeşim hakkında konuşmam, bunu yapmam." dedi.

ulusal.com.tr

Alacakaranlık filmi ile ünlenen Gregory Tyree Boyce sevgilisi ile ölü bulundu Yaşam Mehmet Akif Ersoy'un evini güzellik merkezine çevirdiği iddia edilen Sezen Aksu'dan cevap geldi Yaşam Serenay Sarıkaya kendini kediye benzetti Yaşam Hande Ataizi'den flaş Kenan İmirzalıoğlu yorumu: Sokaktan geçen bir adamı alıp onun yerine koy... Yaşam