Aziz Yıldırım'dan Başbuğ'a ziyaret

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Silivri Cezaevi'nde 26'ıncı Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğu ziyaret etti. Yıldırım ziyaret sonrası bir açıklama yapmadan Silivri'den ayrıldı.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Silivri Cezaevi’nde Ergenekon tutuklusu 26'ıncı Genelkurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ’u ziyaret etti.

Kendi kullandığı bir ciple Silivri'ye gelen Yıldırım yaklaşık 1 buçuk saat cezaevinde kaldı. Yıldırım çıkışta bir açıklamada bulunmadı. Eski Fenerbahçe Yöneticisi Murat Özaydınlı'nın da Yıldırım'dan hemen önce cezaevine geldiği görüldü.

Görüşme Aziz Yıldırım'ın ilk ziyareti değildi. Yıldırm 19 Şubat 2013'te Silivri'ye gelerek Başbuğ ve o dönem tutuklu olan CHP Milletvekili Mehmet Haberal ile görüşmüştü.

Yıldırım yakın zamanda da Vardiya Bizde platformunun Sessiz Çığlık eylemine katılarak komutanların kumpaslarla tutsak kalmasına tepki göstermişti.

Haber: Özer Sürmeli

ulusalkanal.com.tr

Genelkurmay Askeri Mahkemesi yayın yasağı getirdi Gündem Örgüt şeması çıkarıldı Gündem Davutoğlu Alanya'da TGB'liler gözaltında Gündem Abdullah Gül ile ilgili önemli bir iddia daha Gündem