Erdoğan: Paralel yapıya destek veren temiz kardeşlerime sesleniyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Brookings Enstitüsünün önünde PKK, YPG, ASALA ve Paralel Devlet Yapılanmasının temsilcilerinin hepsinin iç içe, yan yana olduklarını gördüm. Bu bir ispattı." dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanABD ziyareti dönüşü Atatürk Havalimanı'nda yaptığı basın açıklamasında Brookings Enstitüsü'nde yaptığı konuşma sırasında yapılan protestolara değindi. Terör örgütü PKK, YPG, ASALA ve Paralel Devlet Yapılanmasının temsilcilerinin birlikte hareket ettiklerini gördüğünü ifade eden Erdoğan, cemaate gönül veren vatandaşlara seslendi: Saf, temiz kardeşlerime sesleniyorum, kiminle birlikte olduğunuzun farkına varın.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amerika Birleşik Devletleri ziyareti dönüşünde Atatürk Havalimanı'nda basın açıklaması yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Son dönemde İstanbul, Ankara, Brüksel gibi yerlerde gerçekleştirilen terör eylemleri karşısında, teröre karşı samimi ve etkili bir uluslararası girişimde bulunulmalı. Gerek ikili olarak Amerika'nın en önde gelen ülkemize yatırım yapmış olan şirketlerle görüşmelerimizi yaptık. Ülkemizden kaçıp ABD'ye kaçan paralelcilerinde orada olduğunu gördük. PKK, Asala ve paralel yapı orada birlikte hareket ediyordu. Paralel yapıya destek veren saf, temiz kardeşlerime sesleniyorum, kiminle birlikte olduğunuzun farkında olun.

"GAZETECİLİK BU ÜLKENİN CUMHURBAŞKANINA KÜFÜR ETMEK DEĞİLDİR"

Soru soran Azeri gazeteciye cevap verirken onun ağladığını görüpte duygulanmamak mümkün değil. O da gazeteci bizimkilerde gazeteci... Gazetecilik bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na küfür etmek değildir. Ziyaretim sırasında ABD'de yerleşik yaşayan Türk ve Müslümanlar ile bir araya geldik. Tüm Amerika'daki müslümanlar için cazibe merkezi olan Amerika Diyanet Merkezi'ne Kanada'dan dahi müslümanlar geldi.

"EĞER ERMENİLER ATEŞİ KESERSE AZERİLER DE ATEŞİ KESECEK"

Ben Azerbaycan'daki olayı duyduğum an da Aliyev'i arayıp başsağlığında bulundum. Ateşkesle alakalı az önce aldığım bilgi eğer Ermenistan ateşi keserse Azerbaycan tarafı da ateşi kesecektir, olayın aslı bu.

TSK, yaptığı açıklamada 3 ilde 27 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi Gündem TSK, yaptığı açıklamada 3 ilde 27 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi Gündem Yüksekova'da çok sayıda mühimmat ele geçirildi Gündem Alparslan Çelik adliyeye sevk edildi Gündem