''PKK, IŞİD kılığında eylemler yapabilir''

PKK'nın Suriye'den Türkiye'ye hava topu attığı ortaya çıktı. Güvenlik birimleri PKK'nın IŞİD'ten seken kurşunların yanı sıra PKK'nın da hedef gözeterek Türkiye'ye saldırdığını belirlendi.

Abone ol

PKK'nın Suriye'deki silahlı güçleri YPG, Türkiye'ye saldırdı. Güvenlik birimleri, PKK-IŞİD çatışmasından seken kurşunların bir bölümünün PKK'ya ait olduğunu tespit etti. PKK, Suriye'nin Ayn El Arap kentinden Türkiye'ye beş adet havan topu attı.

Güvenlik birimleri PKK'nın hedef gözeterek saldırı düzenlediğini belirledi. Konu Yeniçağ ve Yeni Şafak gazetelerinin Ankara Temsilcileri tarafından kaleme alındı.

Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Selvi, "IŞİD'in seken mermileri gelirken, PYD'nin ise hedef gözeterek attığı mermilerin de sınırlarımızdan içeriye düştüğü belirlendi." dedi.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcis Akmet Takan da PKk'nın Türkiye'ye 5 havan mermisi ile saldırının bir kışkırtma olduğuna dikkat çekti. Takan, "Güvenlik birimleri, terör bölgesinde hız kazanan ayaklanma hareketleri ile birlikte kırmızı alarma geçti. Tüm hassas birimler, terör örgütü PKK’nın, IŞİD kılığında büyük yerleşim merkezlerinde, sansasyonel eylemler gerçekleştirme ihtimaline karşı gelen bilgiler çerçevesinde uyarıldı." diye yazdı.

ulusalkanal.com.tr

Askerlere ateş açıldı! Gündem HDP Heyeti Öcalan'la Görüşmek İçin İmralı'ya Gitti Gündem Savcı o 4 polisin bilgilerini istedi Gündem Bahçeli'den tezkere açıklaması Gündem