Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa etti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından görevine devam etmeyeceğini duyurdu. Albayrak'ın istifası hakkında resmi açıklama yapılması bekleniyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabında ise son aylara ait bütün gönderilerin silinmesi dikkat çekti.

Abone ol

Maliye Bakanı Berat Albayrak instagram hesabından yaptığı açıklamada görevine devam etmeyeceğini açıkladı. Albayrak yaptığı açıklamada sağlık sorunları nedeniyle görevine devam edemeyeceğini ve bundan sonraki süreçte ailesine vakit ayıracağını söyledi. Albayrak'ın istifa açıklamasına resmi bir yalanlama gelmedi.

AK PARTİ'DEN İLK AÇIKLAMALAR

Ak Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Berat Albayrak'ın istifasına dair yaptığı açıklamada ''Sn. Berat Albayrak bakanımız şahsen açıklama yapmadan mevcut haberler üzerinden değerlendirme yapmak doğru olmaz. Yıllardır bu ülkeye milletimize fedakarca yaptığı hizmetleri biliyor ve ayni şekilde devamını diliyoruz. Konu her bakımdan Sn. Cumhurbaşkanımızın takdirindedir.'' dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş sosyal medya paylaşımında "Bakanımız Sayın Berat Albayrak çok zor bir süreçte görev üstlendi. Kendi ayakları üzerinde duran milli bir ekonomi için önemli adımlar attı. Özverili çalışmalarına bizzat şahidiz. Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

i.

Ayrıntılar geliyor...

Milli Anadolu Ankası-2020 Tatbikatı başarıyla tamamlandı Gündem Biden'a ilk kutlama CHP'den Gündem Terör örgütü SDG'den Biden'a kutlama Gündem Kovid denetimleri sıkılaştırıldı: İki ilde 65 yaş üstüne kısıtlama geldi Gündem