2 PKK'lı daha ikna edildi: 2020'de toplam 225 PKK'lı teslim oldu

Terör örgütü PKK’da çözülme hız kazandı, 2 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu. 1 Ocak’tan bugüne kadar teslim olan örgüt mensubu sayısı 225’e yükseldi.

Abone ol

Terör örgütü PKK’da çözülme hız kazandı, 2 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu. Teslim olanlardan birinin 27 yıldır terör örgütünde olduğu belirlendi .

Teslim olan örgüt mensuplarının 1993 ve 2016 yılları arasında terör örgütüne katıldıkları, Türkiye, Suriye ve Irak’ta faaliyet yürüttükleri tespit edildi.

Yürütülen ikna çalışmaları sonucunda; 1 Ocak’tan bugüne kadar teslim olan örgüt mensubu sayısı 225’e yükseldi.

Irak kuzeyindeki PKK kampları da bombalandı. Metina bölgesinde saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 3 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde önerge krizi Gündem 2021 yılı bütçesi Genel Kurul'a geldi: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay bütçede üretimin yerini vurguladı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AB'ye sağduyu çağrısı: ''AB içine düştüğü stratejik körlükten bir an önce kurtulmalı'' Gündem Maide Anne Kovid-19 oldu: ''Düşmanlarım sevinmesin, görevimi tamamlamadan asla ölmeyeceğim'' Gündem