Kuzey Yıldızı dizisinin 14. bölüm özeti... 15. bölümde neler yaşanacak? Fragmanlar yayında!

Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan Kuzey Yıldızı dizisinde 14 Aralık'ta neler yaşanmıştı? 15. yeni bölümün 2 fragmanı da yayınlandı! Kuzey, Yıldız'ı affedecek mi?

Abone ol

Kuzey Yıldızı, dün akşam 14. bölümüyle, Show TV'de izleyicisiyle buluştu. Reytinglerde her Cumartesi üst sıralarda yerini koruyan dizide heyecan yine doruktaydı. Seyircilere romantik ve komik anları bir arada yaşatan dizide, Şule'nin maskesinin düşmesiyle tüm dengeler değişti.

14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzey'in tek başına kalmak istemesi ile Mollaoğlu kardeşler Yıldız'ın evine gittiler. Yıldız yaptığı hatanın farkına varıp, Kuzey'le barışmak için hamleler yapar. Kızlar babalarına Yıldız ile barışması için ısrar ederken Şule eve gelip kızları yanına almak istedi fakat kızlar anne olarak Yıldız'ı seçti.

15. BÖLÜM 1. FRAGMANI

15. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ulusal.com.tr

Hercai 26. bölümde neler oldu? Miran'ın geçmişle ilgili bildikleri yalan mı? 26. bölüm özet... 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Tarık kurtuldu mu, Zeliha ölecek mi? Arka Sokaklar dizi 536. bölüm özet... 537. bölüm fragmanı yayınlandı! Medya Tahsin Paşa ölüyor mu? Payitaht Abdülhamid 20 Aralık bölümünde neler oldu? 101. bölüm özet... 102. bölüm fragmanı yayınlandı! Medya MasterChef'te 20 Aralık'ta kim elendi? işte veda eden isim ve açıklamaları Medya