Mancini: Yarın gidebilirim

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Bursaspor karşılaşması sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılı taraftarın istifa çağrısına saygı duyguğunu belirten İtalyan çalıştırıcı, "Bu akşam da gidebilirim yarın sabah da gidebilirim" diyerek ayrılık sinyali verdi.

Abone ol

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Bursaspor beraberliği sonrası gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

İtalyan çalıştırıcı, beraberlikle biten karşılaşmayı değerlendirdi.

"Maç hakkında söylenecek çok fazla bir şey yok. Oynadık, iki gol attık ve ondan sonra goller kaçırdık. Fakat daha sonra büyük hatalar yaptık ve goller yedik. Futbol bu"

Mancini, ayrılık sinyali verdi.

"Chelsea'ya karşı kötü oynadık ve mağlubiyeti hak ettik. Ondan sonraki Kayserispor maçını farklı kazanabilirdik ama futbolda bu oluyor, kaybettik. Bu maçı da kazanabilirdik ama olmadı. Fakat ben buraya gelirken, ciddi bir şekilde çalışmak için geldim. Önce bunu anlamak lazım. Yoksa gitmek kolay. Bu akşam da gidebilirim, yarın sabah da gidebilirim. Sizden bunu anlamanızı bekliyorum"

Roberto Mancini, istifa etmesini isteyen taraftarların fikirlerine saygı duyduğunu belirtti.

"Benim gitmemi isteyen taraftarlar olabilir. Ben herkesin fikrine saygı duyuyorum. Kabul etmesem de doğru bulmasam da fikirlerine saygı duyarım. Aynı şekilde benim yaptıklarıma ve fikirlerime saygı duyulmasını istiyorum. Ben buraya gelirken söylenen, burada çok zor bir projenin olduğu, kötü bir sezonun devam etmekte olduğu ve geleceğin takımını yaratmak için davet edildiğim idi. Çünkü geçmişimdeki kariyerden sonra, Türkiye gibi daha az izlenen bir lige gelmek kolay değildi"

İtalyan teknik adam, oyuncularla arasında herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

"Oyuncularla aramda bir sorun yok. Türk oyuncular ile yabancı oyuncular arasında bir sorun varsa, bunu onlara sormanız lazım. Ben öyle bir şey görmüyorum. Eğer böyle bir şey varsa, bu benden önce de olması gereken bir şey. Oyuncular bana karşı ve kendi aralarında olması gerektiği gibi davranıyorlar. Ben de antrenör olarak tercihimi ona göre yapıyorum"

ulusalkanal.com.tr

Bursa'da yeni dönem Spor Arena'da istifa sesleri Spor Aslan'a darbe Spor Kartal'ın hedefi Devler Ligi Spor