Öncü Gençlik Parti Okulları İzmir'de yapıldı

Genç Aydınlıkçılar İzmir'de Parti Okullarında eğitimden geçti. Öncü Gençli üyeleri "Milli Hükümet için Tarihi Fırsat", "Kemalist Devrimin Felsefesi ve Kaynakları", "Devrimci Felsefe ve Yaşam" ile "Sanat ve Toplumsal Mücadele" konulu eğitimi aldı.

Abone ol

Vatan Partisi Öncü Gençlik'in düzenlediği Parti Okulları eğitim çalışması İzmir'de yapıldı.

Tarihten sanata, Kemalizm’den devrimci yaşam tarzına kadar birçok konu Parti Okulu'nun programında yer aldı.

"Milli Hükümet için Tarihi Fırsat" konulu eğitimini veren Vatan Partisi Genel Saymanı Serhan Bolluk, Silivri duvarlarının yıkılmasının milat olduğunu söyledi.

Bolluk, Vatan Savaşı, yargının altın çağı ve aynı gemideyiz siyasetlerinde Vatan Partisi'nin başarılarını anlattı.

Erdoğan yönetiminin Suriye politikası da eğitimde konuşuldu. Bolluk, Türkiye'nin yeniden ABD'yi seçme ihtimalinin olmadığını vurguladı.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ODTÜ Öğretim Üyesi Yıldırım Koç da "Kemalist Devrimin Felsefesi ve Kaynakları" konulu eğitim verdi.

Öncü Gençlik Parti Okulları'nda Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Atakan Hatipoğlu "Devrimci Felsefe ve Yaşam", Vatan Partisi Kültür Sanat Bürosu başkanı Çağdaş Cengiz de “Sanat ve Toplumsal Mücadele" konulu eğitimler verdi.

Parti Okulu, Tecrübenin Işığında Genç Aydınlıkçılar kitabının imzalanmasıyla sona erdi.

HABER-KAMERA: AKIN KARA

ulusal.com.tr

CHP'de kavgalı kurultay Gündem Fırat'ın doğusunda ortak devriye Gündem İyi Parti'de 'CHP-HDP ittifakı' çatlağı! İsmail Ok böyle istifa etti Gündem 3 kişinin ölümüne neden olan Emrah Serbes açık cezaevine geçti Gündem