Biletler tükendi

Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta başlayacak 2016-2017 sezonu öncesi Konya yarın dev bir derbiye ev sahipliği yapacak.

Abone ol

Geçen sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Galatasaray, Turkcell Süper Kupa'yı kazanabilmek için Konya'da karşı karşıya gelecek. Saat 20.45'te başlayacak karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

BİLETLER TÜKENDİ

42 bin kişi kapasiteli Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak müsabakanın biletleri ise çok önceden tükendi. Derbiyi, Beşiktaş taraftarları doğu ve güney, Galatasaray taraftarları ise batı ve kuzey tribünlerinden izleyecek. Galatasaray bu kupayı 4, Beşiktaş 1 kez müzesine götürdü.

339'UNCU RANDEVU

Beşiktaş ile Galatasaray, sezonun ilk derbisiyle 339. kez karşı karşıya gelecek. Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924 tarihinde Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle başlayan 92 yıllık rekabette, geride kalan 338 maçta Sarı-Kırmızılı ekibin galibiyet ve gol sayısında rakibine karşı üstünlüğü bulunuyor. Rekabetteki 338 maçın 120'sini Galatasaray, 107'sini Beşiktaş kazandı, 111 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Geçen sezon ligde yapılan her iki maçı da Beşiktaş, evinde 2-1, deplasmanda da 1-0'lık sonuçlarla kazandı. DHA

Seba kabri başında anılacak Spor FETÖ soruşturmasında Cüneyt Çakır şoku Spor Beşiktaş'ta yine maaş krizi! Spor Cem Yılmaz ile Hüseyin Kandemir finalde Spor