El Bab'da 6 Türk askeri yaralandı iddiasına TSK'dan açıklama

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında düzenlenen El Bab operasyonunu yürüten Türk askerlerine yönelik saldırıda 6 askerin yaralandığı iddia edilmişti. TSK'dan yapılan açıklamada, "Bugün yürütülen operasyonlarda herhangi bir yaralanma olayı yaşanmamıştır" denildi.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Fırat Kalkanı Harekatının 107’ncı gününde El Bab operasyonunu yürüten Türk askerlerine saldırı yapıldığı iddia edilmişti.

TSK'DAN AÇIKLAMA

TSK'dan saldırı düzenlendiği iddialarıyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

Bazı internet haber sitelerinde ve haber ajanslarında aşağıdakine benzer bir haber yer almıştır. Bugün yürütülen operasyonlarda herhangi bir yaralanma olayı yaşanmamıştır. Dün sizlerle paylaştığım haberi bugün yeni bir yaralanma şeklinde vermek uygun değildir. Lütfen sağlam bilgi almadan bu tür haberleri yayınlama konusunda daha titiz olmamızda, Kamuoyunu gereksiz yere tedirgin etmememizde fayda olduğu düşünülmektedir. İlginize şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

ulusalkanal.com.tr

Londra'da konferans ve resepsiyon Gündem Yunanistan'dan darbeciler hakkında yeni karar Gündem 4 Alman diplomat Atatürk Havalimanı'nda iki saat bekletildi Gündem Denizli'de FETÖ/PDY operasyonu Gündem