CHP'den 14 Aralık yorumu

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, F tipi örgüt soruşturmasıyle ilgili konuştu. Altay, “Gülen silahlı terör örgütü varsa eşbaşkanlarından biri Tayyip Erdoğan diğeri Fethullah Gülendir” dedi.

Abone ol

CHP Grup başkan vekili Engin Altay, 14 Aralık soruşturmasını Meclis'te basın toplantısıyla değerlendirdi. Altay, Erdogan'ın Gülen cemaatinin silahlı terör örgütü ilan edilmesiyle ilgili olarak “böyle bir örgüt varsa eşbaşkanlık sistemiyle çalışır” dedi. Eşbaşkanlardan birinin Tayyip Erdoğan diğerinin de Fethullah Gülen olabiliceğini ifade etti.

Altay, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet skandalının unutturulmak istendiğini vurguladı ve “Kabeden örtü getirseler de 17-25 Aralık saklanamayacak” dedi.

Engin Altay, Birgül Ayman Güler'in "CHP cemaatle işbirliği yaptı" açıklaması nedeniyle disipline verilip verilmeyeceğine ilişkin bir soruya ise, "kararı yetkili kurullar verecek" diye yanıtladı.

ulusalkanal.com.tr

Levent Ersöz'ün acı günü! Gündem Gülerce: Tehdit altındayım Gündem Bütçeye tepki Gündem 3 MİT'çi gözaltına alındı Gündem