MSB'den İdlib açıklaması: 115 rejim hedefi ateş altına alındı

İdlib'de düzenlenen ikinci saldırıya Türk Silahlı Kuvvetleri ağır karşılık verdi. Milli Savunma Bakanlığı, 115 hedefin ateş altına alındığını 101 rejim unsurunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Abone ol

Millî Savunma Bakanlığı, İdlib'deki saldırıya misli ile karşılık verildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Şehit ve yaralı silah arkadaşlarımızın kanı yerde bırakılmamış, bırakılmayacaktır." denildi.

Bölgede tespit edilen hedefler ateş destek vasıtaları ile yoğun şekilde ateş altına alındı. Hedeflerin imha edildiği vurgulandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada "Şu ana kadar bölgede tespit edilen 115 rejim hedefi derhal ateş altına alınmış, çeşitli kaynaklardan edinilen ilk bilgilere göre 101 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği" belirtildi.

1 helikopter, 3 tank ve 2 top ve havan mevzii de tahrip edildi. Belirlenen hedeflere meşru müdafaa kapsamında atışların devam ettiği ifade edildi.

Öte yandan Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir güvenlik toplantısı yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, toplantıda şehitlerin kanının yerde kalmaması ve saldırıya misliyle karşılık verilmesinin kararlaştırıldı.

ulusal.com.tr

Erdoğan ve Akar bir araya geldi Gündem Türk ve Rus heyetlerin ikinci toplantısını tamamladı Gündem Milli Savunma Bakanlığı: İdlib'de 5 asker şehit oldu Gündem Ekrem İmamoğlu açıkladı! Yeşim Meltem Şişli istifa etti Gündem