Halil Nebiler: "Ulusal Kanal bizim şerefimiz, evimiz yandı"

Ulusal Kanal'da yayınlanan Televizyon Gazetesi'nin sunucusu Halil Nebiler, Can Karadut'un yayınına bağlanarak tüm Ulusal ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Abone ol

Dün akşam Ulusal Kanal binasında meydana gelen yangına Ulusal emekçileri ve itfaiye tarafından müdahale edildi. Kısa sürede söndürülen yangın ardında maddi kayıpları ve panik dolu anları bıraktı.

Ulusal Kanal'ın 13 yıllık emekçisi Halil Nebiler, yangının ardından Can Karadut'un sunduğu Günaydın Türkiye programına katılarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Halil Nebiler, evimiz yandı diyerek izleyicilere seslendi.

Nebiler'in konuşmasından öne çıkan satırlar:

- "Orası bizim şerefimiz, üzerinde Ulusal Kanal yazan bir kağıt bile bizim şerefimiz."

- "Ben Ulusal Kanal'ın bulunduğu İstiklal Caddesi'nin bir tarafından tünele kadar bir tarafından Galatasaray Lisesi'ne kadar insan dolu olması lazım. Bu durumda insan destekçilerini görmek ister."

- "Ben geleceğim ve oranın kapısında duracağım. Bu günlerde dayanışma budur. 3 tane kablo yansa bile biz o kabloları alabilmek için neler çekiyoruz... Ben açık söyleyeyim bu yangını sistem odasında bekliyordum. Sistem odasındaki bu aletler bu sıcakta öyle bir ısınıyor ki... 2 bin lira bulup oraya bir klima alamadık. Bizim beceriksizliğimiz değil bu... Birilerine avuç açmadığımız, boyun eğmediğimiz için böyle..."

- "Gün bugündür, herkes koşa koşa Ulusal Kanal'a destek olmaya gelmeli."

Ulusal Kanal Ana Haber sunucusu Teoman Alili yangını anlattı: "Gri zehirli bir dumanla karşılaştık" Gündem CHP 37. Olağan Kurultayı için geri sayım Gündem Ulusal Kanal konuğu Tacettin Kutay yangın anını anlattı Gündem Ulusal Kanal konuğu Mustafa Albayrak yangın anını anlattı ve destek çağrısı yaptı Gündem