Teröristlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Dolmabahçe Sarayı Koruma polislerine saldıran teröristler kaçmaya çalışırken güvenlik kamerasına takıldı. Kayıtlarda; saldırganların yakalanmamak için üstlerini değiştirdiği görüldü.

Abone ol

Dolmabahçe saldırısına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Terör örgütü DHKP-C üyesi saldırganların güvenlik kamerasına takıldıkları görüntüler bulundu. Kamera kayıtlarda iki teröristin yakalanmamak için üstlerini değiştirdiği görüldü.

Gümüşsuyu istikametine doğru kaçan teröristler, yol üzerindeki bir merdivende kıyafetlerini değiştirdikleri sırada kameralara yakalandı.

Saldırganlar üstlerini değiştirirken olaydan habersiz bir şekilde bölgeden geçen yurttaşlar da onları şaşkınlıkla izledi.

Teröristlerin saldırıda kullandıkları silahları poşede koyarak taşıdıkları görüldü.

İki saldırgan güvenlik kamerasına takıldıkları bölgeden 50 metre sonra Gümüşsuyu Yokuşu'ndaki Alman Konsolosluğu önünde yakalandı.

ulusalkanal.com.tr

1. Meclis'e bayrak asan gaziler: Sorumlu AKP ve Erdoğan’dır Gündem 'Sarısülük davası başka yerde yapılsın' talebi Gündem Ak Saray'dan açıklama: Yaşanan sıkıntıların vebali... Gündem Davutoğlu: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye çağrıda bulunuyorum Gündem