Sınırda hareketli saatler! Bin 613 kişi yakalandı

Sınırlarımız ana-baba günü... Öyle bir akın ile karşı karşıyayız ki, sadece bir gün içinde yasa dışı yollarla ülkemize girmek isteyen tam bin 613 kişi yakalandı. Dün; Suriye, İran, Bulgaristan ve Yunanistan sınırlarımızda hareketli saatler yaşandı.

Abone ol

Sınırlarımızdan Türkiye'ye geçmek isteyen toplam bin 613 kişi Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri tarafından yakalandı.

Suriye’den Türkiye’ye girmeye çalışan bin 392, Türkiye’den Suriye’ye gitmeye çalışan sekiz kişi tespit edildi.

Sınırda toplam bin 400 kişi yakalandı.

Şahıslarla birlikte üç araç, bir adet büyükbaş hayvan, 95 lt akaryakıt, 1.135 karton sigara, 21.000 adet uyuşturucu hap, 20 kg çay, dokuz adet ilaç, 23 adet elektronik cihaz ele geçirildi.

İran sınırında ise Türkiye'ye girmeye çalışan 19 kişi farkedildi. Yakalanan şahıslarla birlikte, bir adet binek hayvanı, 120 lt akaryakıta el konuldu.

Yunanistan ve Bulgaristan sınırlarında da hareketli saatler yaşandı. Türkiye’den Yunanistan’a çıkmaya çalışan 192 kişi, Bulgaristan’a gitmek isteyen 2 kişi yakalandı.

ulusalkanal.com.tr

FETÖ, yaptığın bu hırsızlığı açıkla! Gündem Usta gazeteci açıkladı! Saray'da büyük panik! Gündem MHP'li Başkan'dan İskilipli Âtıf Hoca'ya ağır sözler Gündem Türkiye Cumhuriyeti Bakanı eli kanlı teröristi ‘gerilla’ yaptı! Gündem