Vali, PKK'nın sivil katliamı yapacağını açıkladı

Ağrı valisi Musa Işın PKK'nın Doğu Beyazıtta büyük bir sivil katlimanına hazırlandığını açıkladı. PKK'nın bu katliamı devletin üzerine yıkma planın da olduğunu söyleyen Işın halkı uyardı. "Kürt halkı zalimden yana olmaz PKK'ya izin vermeyin" dedi.

Abone ol

PKK'nın hain planlarından birini Ağrı Valisi Musa Işın açıkladı.

Eleşkirt Belediyesi taziye evinde organize edilen programına katılan Işın, PKK'nın Doğubeyzıt'ta sivilleri hedef alan eylemler yapacağını söyledi.

Vali Işın terör örgütünün planladığı bu saldırılardan sonra da "devlet katliam yaptı" propagandasına yöneleceğini bildirdi. Vali planı bertaraf etmeye çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Halka "buna izin vermeyin" diye seslenen Vali Işın, Kürt halkının hiçbir zaman zalimlerin yanında yer almadığını vurguladı.

Vali Işın ayrıca "bu halk üzerinde son 2 yıldır terör örgütü ve onların destekçileri tarafından bir proje uygulanıyor" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Ankara'daki saldırıda ölü sayısı 100'ü geçti Gündem Düşürülen İHA ilgili İsmail Hakkı Pekin'den önemli açıklamalar Gündem Rusya Savunma Bakanlığı'ndan açıklama: TSK ile... Gündem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan skandal talimat: Seçim sonrasına kadar durduruldu Gündem